Din genvej til hurtig og billig pakkepost

By:

Har du breve eller pakker, der skal sendes – enten i Danmark eller til udlandet? Så er du helt sikkert interesseret i at finde en billig og sikker løsning. Har du jævnligt pakker, der skal sendes, så ønsker du sikkert også en løsning, der gør det let at bestille en afhentning og levering, uden at det skal tage for meget af din tid. Eller din pengepung for den sags skyld.

Fragt til USA eller et andet land lang borte er det sværeste at finde priser på, men vi har fundet en løsning, der skyder alle udfordringer i sænk: pakke.dk.

Har du prøvet den? Hvis ikke, så læs med her, hvor vi beskriver, hvor hurtigt du kan finde den billigeste pris på din forsendelse.

Samler de store pakkefirmaer på ét sted

Hvis du har sendt pakker før, så ved du også, at de fleste større virksomheder har en prisberegner på deres hjemmeside. Men det er tidskrævende og besværligt at tjekke dem allesammen for derefter at sammenligne, så derfor ender man oftest med den første leverandør, man falder over – og det er ikke nødvendigvis den billigste.

Pakke.dk har udviklet en prisberegner, der samler priserne fra alle de store leverandører: FedEX, UPS, PostNord og GLS. Du skal taste modtager- og afsenderpostnummer én gang sammen med mål og vægt på pakken og vupti: Du får den billigeste pris på markedet. 

Gode anmeldelser

Hvis du tvivler på vores varme anbefalinger af tjenesten, så kan du med fordel slå et smut forbi Trustpilot: Den største fjende til enhver virksomhed, der leverer en dårlig service. Pakke.dk ligger nummer 1 i fragtkategorien, og de mange positive kundeanmeldelser taler for sig selv.

Vil du skyde genvej, når dine pakker skal sendes og dermed spare dig selv for tid og penge, så tag et kig på sitet. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende at prøve, så du mister ikke noget.

God fornøjelse.

Posted in: pakke til usa