Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

By:

Et tandlæge besøg en gang hvert halve år er fuldt tilstrækkeligt i forhold til at opdage, behandle eller forebygge de værste sygdomme og lidelser i tænder, tandkød og mundhule. Alligevel vælger mange danskere helt at skippe disse rutine mæssige besøg, hvor en tandrensning og et tandeftersyn ellers ville kunne sætte en effektiv stopper for udvikling af karies, parodontose eller andre smertefulde tilstande.

Der kan være mange grunde til ikke at opretholde denne rutine – de færreste af dem er dog valide. Undskyldninger, som bunder i økonomi eller manglende tid har i hvert fald ingen gang på jord. Tandlæge besøg, som blot indbefatter rensning og eftersyn af tænder, gummer og tandkøds lommer, koster sjældent en bondegård. Tandlæger opererer for de flestes vedkommende med fastlagte priser – og er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du oven i købet opnå tilskud til denne type behandling.

Desuden har langt de fleste tandlæger fået indført online booking på deres hjemmesider, hvilket betyder, at du nemt kan bestille tid hos din tandlæge uden at skulle hænge i røret på ubelejlige tidspunkter. Samtidig er der mange tandlæger, som holder åbent uden for normal kontortid, således at du altid vil kunne få en aftale med tandlægen, når det tidsmæssigt passer dig.

Bevar dit smil intakt med besøg hos tandlægen

Selv om dine tænder ikke synes at fejle noget lige nu, og selv om du hverken oplever dunken eller smerter i dit tandkød, kan det godt betale sig at komme af sted til tandlægen 1 – 2 gange om året. Når først tandpinen melder sig på banen, kan det nemlig vise sig at være for sent. Tandpine kan skyldes en omsiggribende betændelse, som måske kræver en dyr og smertefuld rodbehandling – eller måske endda fjernelse af tanden. Og har du først fået fjernet en tand fra dit blivende tandsæt, vokser der ikke en ny én ud.

Bestil tid til tandeftersyn hos din tandlæge i århus på stjerneklinik.dk

Posted in: tandlæge