Luftfragt er den hurtigste og nemmeste metode til at levere sager i flere lande

By:

Hvis du forestiller dig, at sådan noget med at levere post via fly er noget, som kun dyre direktører har råd til at få udført, så forestiller du dig nok noget med, at det er et jetfly, der bliver sendt på vingerne med det samme for at lande nær modtageren, så snart leveringen er klar.

Det kan skam bestemt også blive dyrt at gøre, og det er ikke godt for miljøet heller, og så kunne det måske bedre betale sig at sende en mail, en SMS eller en fax, hvis der er tale om noget skrevent.

Det er dog ikke lige så let at gøre med en pakke, så den skal stadig sendes fysisk.

De fleste af os herhjemme overvejer så at sende med postvæsenet eller et bud, for det kan dårligt komme på tale at snakke om et fly, og da heller ikke hvis man skal sende til et naboland eller resten af Europa.

For Europa er stadig forholdsvist lille, når man sammenligner med resten af verden, og medmindre der er tale om noget virkelig vigtigt, så kan man godt vente lidt med, at pakken når frem.

I andre lande foretrækker man luftfragt

Men prøv at se sådan nogle lande for dig som Canada, Mongoliet, Rusland eller Kina og sammenlign dem med Europa.

Her er der langt mellem de store byer, og de er nok næppe forbundet med stærke veje, der kan bære tung transport på samme måder, som man ser det i andre lande, fordi man ikke kan udlægge den slags veje, eller det ikke kan betale sig, fordi der er for få, der vil bruge det.

Derfor kan det i nogle af disse egne bedste svare sig, hvis man sender al post med fly.

Her sender man det så ud med jævne mellemrum på samme måde, når postbilen kommer herhjemme.

På https://nanissen.dk/da/ kan du læse mere om flyfragt og luftfragt.