Sådan brygger du din egen øl

By:

Øl. En drik for guder, vil nogen mene. Nogle elsker øl og andre hader det. Nogle elsker endda øl så meget, at i stedet for at købe det på tanken eller i supermarkedet, så laver de deres eget øl derhjemme. Elsker du også øl, og overvejer du at brygge dit eget øl, så læs med i denne artikel.

Sådan kommer du i gang

Inden du farer ud og bruger en masse penge på udstyr til dit hjemmebryggeri, så er det en rigtig god idé at sætte sig lidt ind i hvad det kræver, inden man går i gang. Nogle har det okay med at bruge en masse penge på noget, som så ikke bliver til noget, men de fleste vil gerne have noget for deres penge, i dette tilfælde, deres egen øl.

Dette skal du bruge

Hvis du vil til at brygge din egen øl, så er der nogle essentielle ting som du skal bruge. Du skal først og fremmest bruge plads. En garage er nok det bedste bud, da der kan være nogle mindre lugtgener involveret i processen, og det er ikke sikkert at din nabo, over- eller underbo, synes om denne del af processen. Det kan være du kan bestikke dem med en øl når du er færdig, men det er ikke sikkert at det er nok til at stille dem tilfredse.

Du skal først og fremmest bruge noget udstyr. Præcis hvad du skal bruge er en lang liste, så det er lettere at købe en færdiglavet bryggesæt, i stedet for at skulle ud og købe en masse dele hver for sig. Derudover skal du bruge vand, hvilket heldigvis er det letteste at fremskaffe i dette tilfælde, og derudover skal du bruge noget korn at brygge øllen på, enten byg, rug eller malt. Er du interesseret i at komme i gang, kan du læse mere her: https://www.hjemmebryggeren.dk/ 

Posted in: ølbrygning